Honden humor

  Een man komt bij een asiel omdat hij graag een hond wil. Hij ziet een mooie Duitse herder en vraagt aan de verzorger waarom de hond in het asiel zit.
  De verzorger antwoord: 'het is een Duitse herder, maar heeft een hekel aan de Duitse taal. Als u de naam van iets in het Duits uitspreekt verscheurt hij het aan flarden.' 'Let op', zegt de verzorger, ' das bakje'.
  De hond rent op het bakje af en verscheurt het in kleine stukken. 'Ach', zegt de man, 'ik vind het een mooie hond en als we daarmee rekening houden kan het een goede hond zijn.' Thuisgekomen laat de man trots de hond zien aan zijn vrouw die lui op de bank ligt. 'O', zegt de vrouw, 'dat is toch wel een mooie hond, wat lief van je.'
  De man, nu nog trotser, vertelt dat de hond niet tegen de Duitse taal kan en doet het voor. 'Kijk', zegt de man, ' das telefoon' en de hond rent naar de telefoon en scheurt het helemaal kapot.
  'O', zegt de vrouw, 'das klote...

  Honden humor

  De honden van Verhof....

  example graphic

  Honden humor

  Het was een saaie dag in de hemel. Ik verveel me", zei Johannes.
  "Ik ook", vulde Paulus aan. Petrus stond op en keek naar de honden. "Ik weet wat!" zei Petrus. "Waarom organiseren we niet een hondenshow?" Johannes en Paulus vonden het een geweldig idee, alleen er was één klein ding dat Petrus vergeten was. "Tegen welke honden moeten we het opnemen?" vroeg Paulus. Het drietal mijmerde wat, toen Petrus het antwoord wist. "We vragen de Duivel of hij wil komen; wij hebben de beste honden, alle tophonden, alle Beste van het Ras, alle Nationale en Internationale kampioenen. Hij heeft alleen de verwende, moeilijke en valse honden. We zullen zeker winnen!" En dus belden ze de Duivel en nodigden hem uit voor de show. De Duivel lachte en vroeg waarom ze zo graag een nederlaag wilden leiden, want ze zouden zeker gaan verliezen. Petrus, Paulus en Johannes begrepen niet wat hij bedoelde. "Hoe bedoel je?" vroeg Petrus. "Wij hebben alle tophonden, alle Winners, alle Beste van het Ras, alle kampioenen. Hoezo, gaan jouw honden winnen?". De Duivel zweeg een moment en lachte toen.
  "Zijn jullie zo vergeetachtig, mannen? ...... Ik heb alle keurmeesters!

  Honden humor

  Te snel rijden

  Ben aangehouden, omdat ik te snel heb gereden! Dacht dat ik me er wel uit zou kunnen kletsen, maar toen zag ik mijn hond op de achterbank zitten.

  example graphic


Design